Protestantse Gemeente Vlagtwedde

WELKOM op de site van de Protestantse Gemeente Vlagtwedde!

Op deze site kunt u informatie vinden over het reilen en zeilen binnen onze gemeente. Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de activiteiten in en om de kerk. Ook hebben wij de beschikking over een fotoalbum op de site waarin wij foto’s van de verschillende activiteiten binnen de gemeente willen plaatsen. Schroom dus niet om foto’s aan te leveren of te vragen naar publicatie van bepaalde foto’s. Wij hopen dat u hier veel gebruik van gaat maken.

Wij hebben geprobeerd deze site zo volledig mogelijk te maken. Wilt u bijvoorbeeld weten wie er in de kerkenraad zitten? Klik eens op ‘Kerkenraad’ Benieuwd of u al aan de beurt bent om als gastheerof gastvrouw de kerkgangers hartelijk welkom te heten of als verkeersregelaar om iedereen weer veilig naar huis te laten gaan? Kijk bij ‘Vrijwilligers’ of blader door de actuele Samen Een. 

Uiteraard is er een mogelijkheid om u op te geven voor één van de vrijwilligerstaken of één van de activiteiten binnen de gemeente. Stuur een mail naar scriba.pgvlagtwedde@gmail.com   en wij zorgen dat uw reactie bij de desbetreffende persoon komt. Natuurlijk kunt u via dit e-mailadres ook uw op- en aanmerkingen over de site kwijt evenals tips, suggesties en ideeën om de site nog mooier en actueler te maken. Wij staan open voor uw inbreng.

Tot slot willen wij u wijzen op de mogelijkheid om de kerkdiensten terug te luisteren of zelfs live mee te luisteren. Klik hiervoor op ‘Kerkradio’ in de bovenin, of op de link in de rechterkolom. Is er een bijzondere dienst geweest met een liturgie, dan is deze liturgie te vinden via de link ‘Liturgie’ onder 'Kerkdiensten'.

Wij wensen u veel plezier bij het bezoeken van deze site. En u weet het ideeën, tips en opmerkingen zijn welkom via scriba.pgvlagtwedde@gmail.com 

 

 

terug

Foto's geplaatst van zondag 14-04-2024
contact
Protestantse Gemeente Vlagtwedde
Vledderkamp 58
Postadres: postbus 59
9540 AB Vlagtwedde 
scriba.pgvlagtwedde@gmail.com 
 
kerkradio
De kerkdiensten zijn ook te beluisteren via: www.kerkomroep.nl