Protestantse Gemeente Vlagtwedde

ABC-Groep

Zeg ‘ABC’ en je denkt aan leren, aan lezen. Met het ABC kom je verder, je steekt er iets van op, je wordt wijzer. Maar de nieuwe ABC-groep zorgt voor nog méér dan dat:
de A staat voor Activiteiten,
de B staat voor Bezinning, en
de C staat voor Communicatie.

Activiteiten, bezinning en communicatie waar je (levens-)wijzer van wordt, waar je iets van leert, waar je iets aan hebt en/of beleeft. Samen in gesprek gaan of luisteren naar een ander. Iets ondernemen, waardoor je blik verruimt. Je blijven ontwikkelen in je kijk op kerk, geloof en toekomst. U-/jezelf en anderen beter leren kennen. Levens- en geloofsvragen niet uit de weg gaan. Diaconaal bezig zijn door iets voor een ander te doen. Voor iedereen tussen 12 en 104 jaar. Inspiratie delen. Verder kijken dan je eigen kerk. Dáárvoor is de nieuwe ABC-groep aan de slag gegaan met groot enthousiasme en een lange lijst van ideeën. We proberen een programma op te stellen met ABC-keuzemogelijkheden voor jong en oud, voor zeer betrokken of wat aan de rand van de kerk, voor denkers en doeners. Er zijn zowel eenmalige activiteiten als ‘series’, dus voor drukbezette mensen èn voor mensen, die wat meer vrije tijd hebben.

De groep bestaat uit een gemêleerd gezelschap van gemeenteleden van de PKN-kerk van Vriescheloo, de Gereformeerde kerk van Onstwedde en onze eigen Gereformeerde kerk van Vlagtwedde.

In de loop van dit jaar hopen we ons aanbod voor het komende seizoen te presenteren: Activiteiten voor wie graag iets doet, Bezinning voor wie graag denkt en/of praat en/of luistert en Communicatie voor wie vooral samen met anderen verder wil groeien. Maar interessante mengvormen zijn er ook in het ABC! We nodigen u en jou alvast weer uit om volgend seizoen met ons mee te doen! Doe mee met het nieuwe ABC!

Voor nadere informatie kunt u/kun jij contact opnemen met mjcdenhertogpeeters@gmail.com
 

terug

Inzameling tuingereedschap
Er is een nieuw artikel onder Gemeente nieuws. 


 
contact
Protestantse Gemeente Vlagtwedde
Vledderkamp 58
Postadres: postbus 59
9540 AB Vlagtwedde 
scriba.pgvlagtwedde@gmail.com 
 
kerkradio
De kerkdiensten zijn ook te beluisteren via: www.kerkomroep.nl